pühapäev, 10. aprill 2016

Tsau taas.

Kirjutan siis natukene neljapäevast ja reedest.
Oli suht segane värk hommikul, kuna paar töötajat oli arvatavasti haiguse tõttu tööle mitte ilmunud siis jagati meid kui liha mööda osakondi :D Algus oli justkui ok aga lõunasöögi ajaks läks asi päris segaseks, Taimi veeti kuskile kolmandasse osakonda ja mind veeti sinna kus Taimi algul oli, no oli vaja inimesi sööta... Peale lõunasööki läksin mina oma osakonda tagasi aga Taimi jäeti kui märg kassipoeg lihtsalt keset osakonda kus ta ei olnud ennem veel midagi teinud, kui uuris, et mida oleks vaja teha siis suunati vapsee uude osakonda, et mingu vaadaku seal abi vaja. Ok, läks siis heas usus sinna kuhu saadeti, sealt vaatas vastu terve meeskond ja nii see õnnetu Taimi siis meie osakonda potsatas, andsime talle siis poliitilist varjupaika :) Lõpuks rääkisime seal paari inimesega ja tuleb välja, et ega meid ei tohiks nii kergelt jagada midagi, oleme siiski mingi kindla osakonna praktigandid ja meid ei saa kasutada kui töötajaid, kui keegi on haigeks jäänud. Praegu me jah oleme seal aga mis nad siis teevad kui meid enam ei ole.
See on meie osakonna söögisaal.
See aga nii nimetatud köögipool, kuhu tuleb suurest köögist toit ja siin jagatakse laiali. Siin tehakse ka päevakohvi hoolealustele.
See on toa üld pilt, mõnel rohkem või vähem mööblit.
Enam vähem sellised vetsud on IGAS TOAS. Seal tehakse duši pesu, hoolealune istub potil ja siis teda pestakse, samal ajal saab hoolealune oma hädad ära ajada.
Selline on nende pesu sorteerimine: sinine ja hall- embkumb oli majas pestav pesu ja teine oli majast väljas pestav pesu, roheline on inimese isiklik pesu ja must (kott) on prügi. Kui hoolealusel juhtub olema mingi haigus, nt. kõhuviirus siis on rohelise koti asemel kollane, ja siis tegeletakse pesuga eriti ettevaatlikult.
 
 
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar