kolmapäev, 30. märts 2016

No tere terekest siis siit Sataedu kooli ühikast ...

Eilne päev läks enam vähem tervenisti reisimise tähe all. Kaks tundi laevaga ja siis tuli leida bussijaam.

 Esmalt kumbki kahe megalt suure kohvriga trollipeale millega saime bussika lähedale, küsisime teed bussijaama sisse. Sees oli nii ulme liikuda, et silme eest läks lausa kirjuks. Kujutage nüüd ette, et pea sada kilo kaaluvad kaks kohvrit kummaski käes on vaja saada kaks korrust maa alla, et jõuda õige peatuse juurde. Esimese korruse saime liftiga liikuda aga teine korrus (maa alla) oli vaja minna mööda treppi. Ja siis veel kolm tundi bussiga, kohale jõudsime kui kudend räimed.

Õnneks oli meile organiseeritud bussipeatusesse pisike mikrobussi laadne asi, mida juhtis Marko nimeline mees, kes oli nii dzentelmen, et aitas meil kohvreid liigutada. Muidugi muigas neid (kohvreid) nähes ja küsis möödaminnes, et kas tulime aastaks või kuuks ajaks :)

Ühikas õnneks ei asunud peatusest enam eriti kaugel kuid teisel korrusel. Jälle tulid appi Marko tugevad käed, kes tassis meie kohvrid kenasti korterisse. Elamistingimused on OK. Kõik vajalik on olemas: TV, wifi, pliit, pesumasin ja muud eluks vajalikud asjad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar